Hoppa till sidans innehåll

Tack för säsongen 2019/2020

17 MAR 2020 12:00
Det går snabbt i ishockey brukar man säga. Det har vi verkligen fått uppleva de senaste dagarna. Säsongen tog ett snabbt slut i dessa Corona tider
  • Skapad: 17 MAR 2020 12:00

Under rådande omständigheter så blev det ett hastigt slut på säsongen 2019/2020 . När säsongen avbröts så var det ännu flera av våra ungdomslag som hade sina sista seriematcher kvar. Flera av lagen hade planerat för att avsluta säsongen med någon cup på olika ställen i Sverige. Men tyvär så fick vi bara inse och acceptera att så inte blev fallet.

I stället fick, som jag tror många känner en för tidig paus från det som vi gillar mest i vår förening. Få se alla glada killar och tjejer i vår verksamhet i Visby ishall och runt om på ön och i övriga Sverige.

Nu påbörjas planeringen inför nästa år. Alla ledare i respektive lag gör utvärderingar av säsongen som varit och inventerar vad vi har för spelare inför nästa år. Allt för att vi så fort som möjligt kan presentera för alla spelare och föräldrar hur nästa säsong kommer att se ut.

 

Vi från Styrelsen i Visby Roma Ungdom vill tacka  spelare, ledare, föräldrar, samarbetspartner och alla andra som stöttar vår verksamhet.

Det är tillsammans som vi får allt att fungera!

Nu tar vi nya tag inför nästa säsong

 

Styrelsen Visby Roma Ungdom

Skribent: Daniel Levin
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

              SPONSORER 

 

 

 

             

 

              

Postadress:
Visby-Roma HK Ungdomsklubb - Ishockey
Box 1030
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0706094779
E-post: This is a mailto link

Se all info