Hoppa till sidans innehåll

Nu är vi igång!

05 AUG 2015 12:29
Nu är vår populära ishockeyskola för tjejer och killar igång! Det har varit en härlig uppslutning de första gångerna. Men det är inte för sent att komma med. Kom och testa hur kul det är att åka skridskor och spela ishockey.
  • Skapad: 05 AUG 2015 12:29

Kom och prova på att åka skridskor och spela hockey under lekfulla former med bra utbildade ledare. Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna och det viktigaste är att alla har kul när man är där. 

Som tidigare år så bedrivs verksamheten  två grupper. En som vi kallar Yngre hockeyskolan med spelare födda 08-yngre. En grupp Äldre Hockeyskolan med spelare födda 06-07. 

Är man ex 06a eller 07a och inte spelat tidigare så gör det ingenting. Då kan man starta i den yngregruppen och prova på. Åldern spelar ingen roll. Det viktigaste är att man får träna med barn på samma nivå. Då blir det roligare. Sedan är man snart ifatt sina jämnåriga kompisar. Vi kommer att bedriva träning 2 dagar i veckan. 

Äldre gruppen kl.17.00 och den yngre gruppen kl.18.00 tisdagar. Lördagar kl 08.00 eller 09.00 . Titta i kalendern vilken tid som gäller för respektive grupp

Utrustningskrav: Hjälm med galler, Halsskydd och skridskor. Finns att låna utrustning i början.

 

Anmälan görs via länken:

Anmälan Hockeyskolan 

 

Vi i  Visby Roma Ungdom bedriver ishockeyskolan utifrån Svenska ishockeyförbundets riktlinjer. ( läs mer under rubriken Info hockeyskolan)

Skribent: Daniel Levin

 

 

 

              SPONSORER 

 

 

             

 

              

Postadress:
Visby-Roma HK Ungdomsklubb - Ishockey
Box 1030
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0706094779
E-post: This is a mailto link

Se all info